Zandvoort Specials

March 10, 2016

 

Vanaf vandaag hangen de eerste Zandvoort Specials posters in de abri's. De Zandvoort Specials zijn dit jaar de Runners World Circuit Run, de Max Verstappen fandagen, DTM, Historic Grand Prix en het Europees Kampioenschap Zandsculpturen. Voor en tijdens deze evenementen komen de evenementposters in een Zandvoort Specials jasje door heel Zandvoort te hangen. Tevens komen er banieren in de lantaarnpalen, Vlaggen bij de ondernemers en flyers. En allemaal met de kenmerkende Zandvoort Specials uitstraling. Een nieuw beeldmerk om trots op te zijn!

Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 BY Beach Promotion​ vof

Brederodestraat - Zandvoort

KvK nummer 58798579

ING rekeningnummer NL05INGB0006224226

BTW nummer 853186443B01