Nieuw in de Zandvoort app Taxi Centrale Fred Spronk

April 1, 2016

Een taxi reserveren in Zandvoort is nog eenvoudiger geworden nu ook Taxi Centrale Fred Spronk is toegevoegd in de Zandvoor app. Je vindt Fred Spronk onder Openbaar vervoer - Taxi en onder de Specials knop.

 

 

Taxi Centrale Fred Spronk is hét taxi bedrijf in Zandvoort en omstreken. Wij verzorgen uw taxi vervoer van Zandvoort naar bijvoorbeeld Heemstede, Overveen, Aerdenhout, Bentveld, Vogelenzang of welke bestemming dan ook binnen Nederland.
Voor taxi vervoer naar Schiphol kunt u op ons rekenen tegen het zeer aantrekkelijke tarief van €42,50. Informatie of reserveren van ritten met Taxi Centrale Fred Spronk kan 24 uur per dag via ons reserveringsformulier of via onze taxi centrale  

Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 BY Beach Promotion​ vof

Brederodestraat - Zandvoort

KvK nummer 58798579

ING rekeningnummer NL05INGB0006224226

BTW nummer 853186443B01