top of page

Ondernemer van het jaar 2022

 

Onderneming van het Jaar

 

 

De jaarlijkse verkiezing van de Ondernemer van het Jaar komt er weer aan. Ieder najaar wordt, na het hoogseizoen, gepeild welke ondernemers het volgens de Zandvoorters goed gedaan hebben. Wie verdient volgens u een nominatie?

Voorafgaand aan de verkiezing wordt aan de Zandvoorters gevraagd wie zij vinden dat een waardering op zijn plaats is. Van alle inzendingen wordt een shortlist gemaakt waarna negen ondernemers in drie categorieën uit gaan maken wie uiteindelijk het predicaat ‘Ondernemer van het Jaar’ een jaar lang mag uitdragen.

Bedrijven kunnen worden genomineerd in een van de volgende categorieën:

1) Horeca

2) Retail

3) Overige

Stuur een email naar ovhj@zandvoortsecourant.nl of stem@beachpromotion.nl  Geef de naam en het vestigingsadres op en, niet onbelangrijk, geef een korte motivatie van uw nominatie.

Over twee weken worden de kandidaten bekend gemaakt en vanaf dan kan er weer drie weken lang volop gestemd worden. Een vakjury zal de genomineerde bedrijven bezoeken en een beoordeling geven die meetelt voor de einduitslag.

Ondernemersgala

De organisatie is wederom in handen van Beach Promotion en de Zandvoortse Courant. Zij zullen op donderdag 17 november in opdracht van gemeente Zandvoort weer een geheel verzorgde gala-avond in De Haven van Zandvoort presenteren, waar de Ondernemer van het Jaar voor 2022 zal worden bekend gemaakt.

Het Zandvoortse Ondernemersgala wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Zandvoort en Holland Casino Zandvoort.

Anker 1

Ik nomineer

Bedankt voor de inzending!

De winnaars 2009 t/m 2021

Foto's van vorige edities

Anker stemmen
bottom of page