Taxim Zandvoort nu ook in De Zandvoort app

Taxim Zandvoort is sinds 1 augustus 2015 een nieuwe taxiservice in Zandvoort en omstreken. Wij staan garant voor concurrerende prijzen, nette chauffeurs en beschikken we over een luxe en verzorgde wagen die tot 4 personen kan vervoeren. Tijdens de rit kunt u gratis gebruik maken van WiFi en kunt u tevens afrekenen met bankpas of creditcard. Ook hebben wij een menukaart. Op deze kaart staan veel voorkomende bestemmingen voor een vast actietarief. Zo reist u al binnen Zandvoort voor maximaal 8,- en Bloemendaal aan Zee voor 10,- enkele reis. Zo zijn we dus van alle gemakken voorzien. Staat u in een lawaaierige omgeving en is het lastig om te bellen? Ook dan is er geen nood aan de man. U kunt ons namelijk ook bereiken per SMS, Whatsapp, Facebook of Twitter.

Voor het laatste nieuws, acties en de menukaart verwijzen we u naar onze Facebook-pagina. Graag heten wij u binnenkort welkom in onze taxi. Met vriendelijke groet, Taxim Zandvoort Telefoon: 0031657002600 Facebook: facebook.com/TaximZandvoort Twitter: @TaximZandvoort