top of page

Taxim Zandvoort nu ook in De Zandvoort app

Taxim Zandvoort is sinds 1 augustus 2015 een nieuwe taxiservice in Zandvoort en omstreken. Wij staan garant voor concurrerende prijzen, nette chauffeurs en beschikken we over een luxe en verzorgde wagen die tot 4 personen kan vervoeren. Tijdens de rit kunt u gratis gebruik maken van WiFi en kunt u tevens afrekenen met bankpas of creditcard. Ook hebben wij een menukaart. Op deze kaart staan veel voorkomende bestemmingen voor een vast actietarief. Zo reist u al binnen Zandvoort voor maximaal 8,- en Bloemendaal aan Zee voor 10,- enkele reis. Zo zijn we dus van alle gemakken voorzien. Staat u in een lawaaierige omgeving en is het lastig om te bellen? Ook dan is er geen nood aan de man. U kunt ons namelijk ook bereiken per SMS, Whatsapp, Facebook of Twitter.

Voor het laatste nieuws, acties en de menukaart verwijzen we u naar onze Facebook-pagina. Graag heten wij u binnenkort welkom in onze taxi. Met vriendelijke groet, Taxim Zandvoort Telefoon: 0031657002600 Facebook: facebook.com/TaximZandvoort Twitter: @TaximZandvoort


Uitgelichte berichten
Er zijn nog geen gepubliceerde posts in deze taal
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page