top of page

Nieuw in de Amsterdam Beach app en Zandvoort app!

Wij verwelkomen deze nieuwe bedrijven in de Amsterdam Beach app en Zandvoort app.

Roast Chicken-Bar

Alles draait bij Roast om kip. Het geheime recept van de marinade is de basis voor onze kip. Kip van de houtskoolgrill in combinatie met lokale bieren, gin-tonics en homemade limonade. Daarnaast zijn er side dishes zoals friet met huisgemaakt mayonaise, een maiskolf of een healthy green salad. Simpel maar verdomd goed.

L'ambience coiffure & beauté

Elke behandeling voor uw uiterlijk is een verwenmoment. Goede service en Nespresso koffie staan voor u klaar. U neemt de tijd voor uzelf en uw schoonheid en wilt genieten in alle rust. U verlangt naar de juiste ambiance en luxueuze verzorging. Treed binnen bij L'ambiance Coiffure & Beauté en breng uw beauté-wensen in vervulling.

Lumpinee Traditionele Massage

Bij Lumpinee Massage geven wij traditionele massage, kruiden stamp massage, olie/aroma massage, schouder hoofd,nek, voet massage, scrub en 4 handen massage. Onze massages zijn goed voor het verlichten van pijnklachten en voor ontspanning. Tevens doen wij ook zwangerschap massage.

Rabobank Haarlem en Omstreken

Met een eigen profiel staat Rabobank Haarlem nu in de Zandvoort app met alle bank en pin locaties. U kunt nu eenvoudig via de app de dichtstbijzijnde Pin locaties vinden met specificaties. Handig voor uzelf, maar zeker ook voor uw gasten!

Smidtje Canal Cruises

Wij varen deze winter elke dag van de week af voor het leukste rondje van Haarlem. Iedere dag vertrekt de Frans Hals om 11.30, 12.30, 13.30, 14.30, 15.30 en 16.30 uur. De Frans Hals is een overdekte rondvaartboot die tijdens de winter ook heerlijk verwarmd is. Tijdens deze tocht van 50 minuten ontdekt u de binnenstad van Haarlem vanaf het water. U vaart langs de vele mooie bezienswaardigheden zoals molen de Adriaan, het Teylershofje en de Kathedrale Sint Bavo.

Restaurant Zuidam

Restaurant Zuidam ligt aan de Scheepmakersdijk op een van de meest unieke plekjes van Haarlem. In een voormalig scheepswerf, aan de rivier het Spaarne, naast een authentieke molen. Hier kun je je boot aanleggen en uitstappen voor een heerlijke lunch op het terras, óf we serveren in je boot als het terras vol zit. We zitten vlakbij het station van Haarlem, het centrum is om de hoek, je kunt de fiets naast de deur kwijt en de auto op loopafstand. Of je nou zin hebt in een kop koffie langs de waterkant of een uitgebreide lunch op het terras, wij verwelkomen je graag.


Uitgelichte berichten
Er zijn nog geen gepubliceerde posts in deze taal
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page