top of page

The Sands Hotel nu te boeken via de Zandvoort app

The Sands Hotel heeft mede voor de Zandvoort app gekozen vanwege de extra exposure en de mogelijkheid om direct door te linken naar het eigen reserveringssysteem.

The Sands Hotel Zandvoort is een klein en gezellig hotel met diverse kamers, een prachtige bruidssuite en een volledig zelfstandig appartement. Het hotel ligt midden in het bruisende centrum van Zandvoort en slechts 70 meter van het strand. Vanaf de voorkant van het hotel kunt u de boulevard al zien liggen!

Optimaal genieten in Zandvoort Alle kamers van The Sands Hotel Zandvoort zijn stijlvol ingericht en voorzien van gratis WiFi, televisie en eigen sanitaire voorzieningen. In het hotel vindt u tevens een knusse, ontbijtruimte. Hier kunt u ’s ochtends genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Heeft u voorkeuren en/of dieetwensen dan houden wij hier altijd rekening mee. Zo kunt u uw dag ontspannen beginnen.


Uitgelichte berichten
Er zijn nog geen gepubliceerde posts in deze taal
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page