top of page

Zandvoort Specials

Vanaf vandaag hangen de eerste Zandvoort Specials posters in de abri's. De Zandvoort Specials zijn dit jaar de Runners World Circuit Run, de Max Verstappen fandagen, DTM, Historic Grand Prix en het Europees Kampioenschap Zandsculpturen. Voor en tijdens deze evenementen komen de evenementposters in een Zandvoort Specials jasje door heel Zandvoort te hangen. Tevens komen er banieren in de lantaarnpalen, Vlaggen bij de ondernemers en flyers. En allemaal met de kenmerkende Zandvoort Specials uitstraling. Een nieuw beeldmerk om trots op te zijn!


Uitgelichte berichten
Er zijn nog geen gepubliceerde posts in deze taal
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page