top of page

Nieuw in de Zandvoort app Taxi Centrale Fred Spronk

Een taxi reserveren in Zandvoort is nog eenvoudiger geworden nu ook Taxi Centrale Fred Spronk is toegevoegd in de Zandvoor app. Je vindt Fred Spronk onder Openbaar vervoer - Taxi en onder de Specials knop.

Taxi Centrale Fred Spronk is hét taxi bedrijf in Zandvoort en omstreken. Wij verzorgen uw taxi vervoer van Zandvoort naar bijvoorbeeld Heemstede, Overveen, Aerdenhout, Bentveld, Vogelenzang of welke bestemming dan ook binnen Nederland. Voor taxi vervoer naar Schiphol kunt u op ons rekenen tegen het zeer aantrekkelijke tarief van €42,50. Informatie of reserveren van ritten met Taxi Centrale Fred Spronk kan 24 uur per dag via ons reserveringsformulier of via onze taxi centrale


Uitgelichte berichten
Er zijn nog geen gepubliceerde posts in deze taal
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page